Over mij

Mag ik mijzelf even voorstellen:

Ik ben Natascha Simons, zelfstandig ondernemer met oog voor mensen en hun ontwikkeling. Coachpraktijk Focus2me is ontstaan vanuit mijn passie om mensen te begeleiden in hun persoonlijke groei. Hierbij vind ik het belangrijk dat mensen de mogelijkheid krijgen vanuit hun kwaliteiten en wensen, met zelfvertrouwen en overtuiging de juiste keuzes te kunnen maken.

Als lifecoach leer ik jou meer inzicht te krijgen in jezelf, besluiten te nemen en door te zetten, om zo een leven te creëren waar je meer regie en balans hebt en waar jij meer voldoening uithaalt.

Als loopbaancoach geef ik je inzicht, waardoor jij je bewust wordt van jouw invloed op je loopbaan. Hierdoor kan je bewust keuzes maken om een functie te vinden waarin jij jezelf kunt ontwikkelen, kunt bereiken wat je écht belangrijk vindt en je duurzame inzetbaarheid vorm kunt geven.

In de trainingen vind ik het belangrijk om kennis, competenties en talenten in teams met elkaar te verbinden en te ontwikkelen, met als doel het stimuleren en verbeteren van de samenwerking en reflectie.

Mijn achtergrond is dat ik ruim twintig jaar ervaring heb als coach in verschillende rollen, waarbij ik o.a. professionals en teams heb begeleid in hun persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Mijn klanten geven aan dat ik daarbij positief, energiegevend, helder, ontwikkelingsgericht en resultaatgericht ben.

Benieuwd naar mijn aanpak? Laat een bericht achter en ik neem snel contact met je op!

Alpenweide 420
5022 LX Tilburg